Over mij

Mijn naam is Karen Rosier-Brattinga, ik ben GZ-psycholoog en Seksuoloog NVVS. De GZ-opleiding (een specialisatie opleiding van 2 jaar na de universitaire studie) heb ik in 2018 afgerond. In 2017 heb ik de EMDR opleiding van de VEN gevolgd.


In de jaren daarna heb ik een aantal cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van intimiteit en relaties. Dit zijn de specialistische cursus ‘Systeem en Seks’, de EFT registertraining (relatietherapie) en daarna de post-master opleiding Seksuologie. Sinds 2021 ben ik ook Seksuoloog NVVS (zie de NVVS site). Ook heb ik de cursus Schematherapie gevolgd. Verder werk ik veel met het Vat van Zelfwaardering, ik heb de opleiding voor behandelaren gevolgd. Na en tijdens mijn studie heb ik eerst bij Fier Fryslân gewerkt en daarna ruim 6 jaar met veel plezier bij Maarsingh & van Steijn te Leeuwarden. In 2021 ben ik gestart met mijn eigen praktijk, eerst in Leeuwarden en inmiddels alleen in Feanwâlden. Daar heb ik mijn praktijk aan huis. Kijk ook hier voor de route. Mijn praktijk ligt op 5 minuten lopen van het station en is ook met de auto goed bereikbaar.

Ik ben geïnteresseerd in wat mensen beweegt, ben betrokken en richt me vooral op wat wél kan in plaats van wat niet (meer) mogelijk is. Respect voor de denk- en leefwijze van anderen is erg belangrijk voor mij. Wat een ander ook denkt, voelt, gelooft of doet; probeer elkaar te begrijpen en kom zo nader tot elkaar.

Spreekt dit je aan en wil je met mijn hulp (weer) koers maken meld je dan aan!

Mijn BIG-nummer is 49925052725 (GZ-psycholoog)
Lidmaatschapsnummer NVVS: 25819 (Seksuoloog NVVS SH)
In november 2021 is mijn praktijk gevisiteerd (dit gebeurt elke 5 jaar). Het certificaat vind je hier.

Hier vind je mijn kwaliteitsstatuut.