Werkgeverstraject

Werk is een belangrijk onderdeel van ons leven en als je doet wat je leuk vindt loopt het vaak als vanzelf, ook in periodes dat het druk is. Soms loopt het op het werk niet zo lekker, je voelt je bijvoorbeeld gespannen, hebt het overzicht niet meer of je vindt het lastig om de balans met je privé leven te behouden. Dat kan komen door specifieke gebeurtenissen, maar ook door langere overbelasting, soms zonder dat je het in eerste instantie merkt. Ga dan in gesprek met je leidinggevende. Zij of hij kan je wellicht al helpen om samen een oplossing te vinden. Misschien hoort daar ook coaching of psychologische behandeling bij. Om te voorkomen dat je uitvalt of om je te helpen met re-integreren.

Door mijn jarenlange ervaring als leidinggevende te combineren met inzichten vanuit de (arbeids)psychologie kan ik je helpen om je weer vitaal te voelen op het werk. Neem gerust contact op om te overleggen over de mogelijkheden. Ook kan je leidinggevende contact met mij opnemen.

Je kunt aangemeld worden via je werkgever. Er vindt altijd eerst een intakegesprek plaats (bij voorkeur met je leidinggevende/werkgever), waarna ik een offerte voor het traject aan je werkgever kan sturen. De kosten voor het intakegesprek van een uur zijn 100 euro. Indien er ook een intakeverslag gemaakt moet worden, dan kost dit 50 tot 100 euro afhankelijk van wat de wensen zijn.